animagrafczech-republicgermanyFlag of Germanymapa-svetamenupodklad-podstrankaFlag of Slovakiaszonlajtner-inverzneszonlajtner

Cégünkről

A Jaroslav Szonlajtner vállalat 1995 – ben alakult. E vállalat 2011 – ben átalakult természetes személyről, azaz Jaroslav SZONLAJTNER – ről, jogi személyre, azaz SZONLAJTNER Kft. – re. Stabil pozíciót és jó hírnevet sikerült a vállalatnak a működése alatt elérnie ahogy a hazai, úgy a nemzetközi fuvarozási piacon is. A cég dinamikus fejlődése magával hozta azt is, hogy ma már több, mint 80 alkalmazottat alkalmaz.  Mi egy stabil, folyamatosan fejlődő cég vagyunk, és csapatunk alkalmazkodni képes  minden körülmény között. Szolgáltatásokat kínálunk a következő területeken: az áru szállítása és tárolása, szállítmányozás és szervizelés teherautók és személyautók számára egyaránt.  A gépkocsik kifogástalan műszaki állapotban vannak. Meghibásodás esetén pedig bebiztosítjuk a jármű azonnali javítását, vagy a szállított áru áthelyezését  egy csereautóba.

Ha érdekében áll csatlakozni az elégedett ügyfeleink széles csoportjába, szivesen bebizonyítjuk, hogy helyes döntést hozott.

Miért minket válasszon?

Megbízhatóság és szakértelem

Több mint 10 éve tevékenykedünk a közlekedés és szállítmányozás területén. Sokévi tapasztalatunk garantálja a minőségi munkát és az Ön megrendeléséhez való felelősségteljes megközelítést. Csapatunk szakemberekből áll. Ennek köszönhetően magas szintű szakmai segítséget tudunk nyújtani egyedi követelményekkel diszponáló ügyfeleknek is.

Gyorsaság és rugalmasság

Sofőrjeink sokévi tapasztalattal rendelkeznek az Európai Unión belül és kívül egyaránt. Mivel kétsofőrös gépjárművekkel is rendelkezünk, képesek vagyunk alkalmazkodni időigényes körülmények között is és bebiztosítani az áru azonnali átszállítását bármilyen probléma nélkül. Hasonlóképpen, meghibásodás esetén saját szervizzel rendelkezünk, mivel garantáljuk a jármű megjavítását rövid időn belül és ezzel a szállítmány nem kívánt késedelmét.

Személyes megközelítés

Mindig készen állunk meghallgatni kívánságait és egy olyan utat találni, amely megfelel követelményeinek. Bizalmon alapuló kapcsolatépítésre törekszünk. Hisszük, hogy ez a megközelítés elengedethetlen a kivételes megoldások eléréséhez.

A vásárló elégedettsége és tájékoztatása

A kommunikáció biztosítva van GPS és mobiltelefon formájában a nap 24 órájában. Ennek köszönhetően biztosítjuk a szállítmány hollétéről való tájékoztatást.