animagrafczech-republicgermanyFlag of Germanymapa-svetamenupodklad-podstrankaFlag of Slovakiaszonlajtner-inverzneszonlajtner Nézze meg videónkat

Szállítmányozás

A gépjárműveket tapasztalt és rendszeresen képzett, sokévi tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik.

Szerviz

Az autószervizünk felhasználásának lehetőségét kínáljuk Önnek. Maximálisan tisztességes és becsületes hozzáállással törekszünk működtetni.

Raktározás

A 700 m2 alapterületű raktár könnyen megközelíthető, hőszigetelt és biztonsági kamerákkal megfigyelt.

Előnyeink

Mi egy stabil, folyamatosan fejlődő cég vagyunk és csapatunk minden körülmények között alkalmazkodni képes emberekből áll.

Partnereink

Referenciák

Nagyon jól értékelem az együttműködést. Többnyire Patrikkal kommunikálok és eddig nem emlékszem olyan problémára, melyet nem oldottunk volna meg kölcsönös megegyezés alapján. Együttműködésünkön elsősorban a tisztességes megjelenést, gyors alkudozást és a határidőn belüli fizetést értékelem.

Cégünk AdEK SK s.r.o. több mint 8 éve közreműködik a SZONLAJTNER, spol. s r.o. – val. Együttműködésunk még a cégünk átalakulása (Kft. – re) előtt datálódik. Nagyra értékeljük a rugalmasságot, a jó szolgáltatásokat különböző problémák megoldásakor, ami nagyon fontos ebben a szakmában. Felelősen áll hozzá a kötelezettségvállalás teljesítéséhez - határidőn belüli fizetés.

Már több mint 7 éve együttműködünk a SZONLAJTNER társasággal. Közreműködésünk mindig magas szinten folyt, s minden, amiben megegyeztünk, az utolsó pontig ért. Ha minden vállalat ilyen hozzáállással rendelkezne, a munka sokkal egyszerűbb és jobb lenne. Köszönjük az együttműködést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Nyitvatartási idő

  Hétfő – Péntek 8:00 ‐ 17:00

  Szombat8:00 ‐ 12:00

  szonlajtner.sk

  Vállalatvezetők

  Jaroslav Szonlajtner

  Zuzana Szonlajtnerová